112*16 мм 3-я зовнішня стінова панель ASA

112*16 мм 3-я зовнішня стінова панель ASA
Введення продукту:
Ко-екструдована зовнішня стінова панель ASA з WPC для фасадів комерційних будівель — розроблена відповідно до вимог масштабу, відповідності та довговічності офісних, торговельних-і багатофункціональних проектів. Вогнестійкість B1, сертифікація CE, 30-років експлуатації поза приміщенням, шість варіантів великого-форматного профілю, прихована установка кріплення. Прямі-заводські постачання від сертифікованого виробника ISO 9001 з об’ємом контейнера.
Послати повідомлення
Опис
Технічні параметри

Опис продукції

Високо{0}}якісні матеріали не стримують дизайнерів; натомість вони відкривають нові можливості.

product-750-740

1121604

1121605

product-582-491

По-перше, не потрібен графік технічного обслуговування. Масив дерева потребує перефарбовування кожні два роки, а метал — кожні три роки. ASA не має графіка технічного обслуговування; Вам не потрібно встановлювати нагадування на телефоні. Після встановлення єдине, що вам потрібно зробити, це забути про нього.

По-друге, чистка надзвичайно проста. Звичайний пил можна змити дощовою водою. Стійкі плями можна промити за допомогою шланга, підключеного до водопровідної води. Немає необхідності купувати спеціальні засоби для чищення, немає потреби в мийках під тиском і не потрібно наймати когось для глибокого чищення. Інструмент для чищення – це просто шланг, який ви використовуєте для поливу рослин.

product-550-427

product-582-491

По-третє, локальний ремонт практично не потрібен. Під час щоденного використання на поверхні ASA не буде накопичуватися подряпин або зносу. Озираючись через роки назад, стіна все ще виглядатиме так само; не потрібно ні перефарбовувати, ні ремонтувати, і не потрібно пояснювати, чому він виглядає старим.

Власники будинків обирають ASA не тому, що воно виглядає добре,-а тому, що це позбавляє їх від хвилювань, і ви усвідомлюєте, наскільки цінним є цей спокій після переїзду.

1121606

product-750-1220

product-750-778

1121611

1121610

Популярні Мітки: 112*16мм 3-я зовнішня стінова панель asa, Китай 112*16мм 3-я зовнішня стінова панель asa виробники

Послати повідомлення
10 найкращих брендів WPC у Китаї
Запустили наш новий міжнародний
бренд EVOKEWPC.
зв'яжіться з нами